• XIAOMI Mi Smart Blender EU

XIAOMI Mi Smart Blender EU


Karakteristike
9 podešavanja brzine
Toplo i hladno mešanje
8 oštrih sečiva od nerđajućeg čelika
Pametna kontrola putem Mi Home/Xiaomi Home aplikacije

Uobičajeni opseg radnih visina blendera je 0–2000 metara.
*Ne postavljajte Xiaomi Pametni blender na nestabilne ili mokre površine. Držite najmanje 30cm dalje od vatre ili izvora toplote (kao što su štednjaci).
*Ne koristite uređaj za zagrevanje gustih tečnosti kao što su mleko i sojino mleko jer one mogu da se zagore, ostavljajući ugljen na dnu posude i stvarajući mirise.
*Ne koristite tvrde predmete kao što je čelična vuna za čišćenje ili brisanje grejne ploče.
* Nemojte puniti preko naznačenog maksimalnog nivoa. To može dovesti do prelivanja ili prskanja tečnosti, stvarajući rizik od opekotina.
*Ne koristite blender dok je prazan ili preopterećen. Da biste izbegli slučajne povrede, nemojte pomerati blender niti dodirivati pokretne delove dok je u upotrebi.
*Ne zagrevajte dok je posuda prazna. Ne pomerajte poklopac ili čep poklopca dok je blender u upotrebi.
*Ilustracije proizvoda, dodatne opreme i korisničkog interfejsa iznad su samo u referentne svrhe. Stvarni proizvod i funkcije mogu da se razlikuju zbog poboljšanja proizvoda.
*Sačekajte da se posuda ohladi pre čišćenja. Uvek isključite blender iz struje pre čišćenja, sastavljanja ili rastavljanja, ili nakon upotrebe. Nemojte uranjati blender u vodu niti ga prskati vodom.
* Uverite se da je hrana koju stavljate u Xiaomi Pametni Blender manja od kocke sa stranicama dužine 3cm (kocka leda treba da bude manja od kocke sa stranicama dužine 2cm).
*Režimi Sojino mleko/Održavanje toplote nisu unapred instalirani u Xiaomi Pametni Blender. Pronađite režime Sojino mleko/Održavanje toplote u aplikaciji Mi Home/Xiaomi Home i sinhronizujte ih sa Xiaomi Pametnim Blenderom za lokalnu upotrebu.
*Unapred se mogu zakazati samo recepti toplih napitaka.
*Zaštita od pregrevanja će se aktivirati kada grejna ploča pređe 135°C.
Fizičke karakteristike Boja bela
Reklamacioni period 2 godine

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

XIAOMI Mi Smart Blender EU

  • Brand: Xiaomi
  • Model: 6934177780554
  • Dostupnost: Proizvod nije raspoloziv
  • 10.810,00 Din