• MICROSOFT Win Home GGK 10 64Bit Eng Intl1pk DSP ORT OEI DVD (L3P-00033)

MICROSOFT Win Home GGK 10 64Bit Eng Intl1pk DSP ORT OEI DVD (L3P-00033)


Proizvođač

Microsoft

Naziv

GGK Windows 10 Home (L3P-00033)

Tip licence

Windows 10 Home

Jezik

Višejezički

Kompatibilnost

GGK ne omogućava downgrade na prethodne verzije OS. Licenca nije prenosiva. COA nalepnica mora biti zalepljena za kućište računara.

Funkcije

* Continuum (omogućava da operativni sistem bolje radi kada računar podržava tastaturu, miš i unošenje putem dodira - touch input). * Cortana (pomaže pri korišćenju računara, upravlja vašim kalendarom, nalazi datoteke, fajlove ili čak priča viceve. Korišćenje Cortane je moguće putem unosa teksta ili putem govora.) Hardverska enkripcija. * Microsoft Edge (novi web pretraživač koji omogućava da pravite beleške, pišete, skicirate i markirate direktno na veb stranicama. Podržava pomoć od strane Cortana funkcije). * Microsoft Account. Upravljanje mobilnim telefonom. Učitavanje linije sa biznis aplikacijama (Side-loading of line of business apps). * Virtual desktop. Windows Hello (prijavljivanje na Windows 10 pomoću pogleda ili dodira).

Sistemski zahtevi

Procesor: 1GHz ili brži sa podrškom za PAE, NX, i SSE2 RAM: 2GB HDD: 20 GB GPU: DirectX 9 kompatibilna sa WDDM driverom Ekran: 800x600

Tip

GGK

Opis

Najbolji i najekonomičniji način za kupce je da kupe Windows operativni sistem koji je već instaliran na računar (DOEM ili OEM varijanta). Međutim, ako imate neoriginalni Windows operativni sistem na Vašim računarima, GGK je isplativo rešenje za legalizaciju i izbegavanje pravnih posledica (prekršaj neplaćenog PDV za posedovanje Windows OS). Na taj način takođe, produbljujete odnose sa Vašim klijentima dajući osećaj da ste pouzdan partner i savetnik.

Sadržaj paketa

COA nalepnica i instalacioni disk.

Napomena

Služi za legalizaciju na računarima koji su kupljeni nezavisno od Windows OS kao i za legalizaciju piratskih instalacija.

Ostalo

GGK je sistem licenciranja autorizovan od strane Microsofta i podrazumeva obavezu da se na računar zalepi COA nalepnica i da se promeni licencni ključ u onaj koji piše na COA nalepnici.

Downgrade

NE

Operativni sistem

Windows 10


Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

MICROSOFT Win Home GGK 10 64Bit Eng Intl1pk DSP ORT OEI DVD (L3P-00033)

  • Brand: MICROSOFT
  • Model: 885370918083
  • Dostupnost: 3
  • 18.270,00 Din
  • 15.890,00 Din