• KIDS II Ford dubak F-150) - RAPID RED 12860

KIDS II Ford dubak F-150) - RAPID RED 12860


Tip Dubak za decu
Opis
4 načina za igru: Četiri načina igre omogućavaju ovom realističnom Ford F-150 Valkeru da raste sa bebom. Koristite kao hodalicu za bebu za rano istraživanje! Iskusniji hodači mogu da koriste u režimu guranja iza, a stanica za igračke se uklanja za igru na podu.
Dvoje mogu da igraju odjednom: Dvoje mogu da igraju odjednom sa normalnim režimom hodanja i režimom guranja iza leđa. Da biste koristili u režimu guranja iza, jednostavno podignite potisnu šipku i uklonite kamionet sa postolja hodalice. Odlično za braću i sestre ili prijatelje!
Stanica za igračke koja se može ukloniti sa autentičnim Ford detaljima: Elektronska stanica za igračke se lako uklanja za igru na podu ili u pokretu. Uvedite bebu u maštovitu igru sa pokretnom stanicom za igru na volanu koja sadrži autentične zvuke kamiona, svetla i menjač.
Od bebe do mališana: Podesite okvir na tri različite visine kako biste držali male prste na savršenoj visini dok vaša beba raste. Mališanima će se svideti režim guranja iza leđa i uklonjiva kontrolna tabla sa Ford zvucima, svetlima i još mnogo toga. Starost od 6 meseci i više.
Bebin prvi auto je odličan poklon: rodno neutralan dizajn čini ovu Ford hodalicu savršenom šetačicom za dečaka ili šetačicom za devojčicu.
Boja crvena
Brend Kids II


Zagarantovana sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača.

Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.

Napišite komentar

Note: HTML nije predviđen!
    Loš           Dobar
Captcha

KIDS II Ford dubak F-150) - RAPID RED 12860

  • Brand: KIDS II
  • Model: 0074451128606
  • Dostupnost: 3
  • 22.930,00 Din
  • 19.940,00 Din